Se afiseaza rezultatele de la 1 la 4 din 4

Subiect: pana la cate luni (ale cainelui) poti sa il declari la politie?

 1. #1
  Cătălina Popovici nu este conectat Junior Member
  Data inscrierii
  Feb 2015
  Locatie
  București
  Mesaje
  10

  Predefinit pana la cate luni (ale cainelui) poti sa il declari la politie?

  Am un metis rottweiler femela de 5 luni si am fost inainte de Paste sa o declar la politie dar nu m-a primit pt ca nu aveam adeverinta de la Asociatia Chinologica. Intre timp am fost si la Asociatie, mi-am luat adeverinta dar nu am apucat sa o declar si la politie. Azi m-am intalnit prin cartier cu politistul responsabil de blocul in care stau (cel cu care vb initial sa o declar) si mi-a zis ca imi da amenda ca nu are botnita si maine la 8 dimineata sa vin la sectie sa o declar. Nu este specificat (sau nu vad eu unde) in lege un termen de declarare a cainelui. Trebuie sa poarte botnita si cat e pui?

 2. #2
  Data inscrierii
  Jul 2014
  Locatie
  Bistrita
  Mesaje
  380

  Predefinit

  Botnița este obligatorie de la 6 luni! Si înscrierea la Poliție la fel! Mie nu mi-a trebuit nicio o adeverinta de la Asociație si nu ii obligatoriu câinele sa fie intr-o Asociație ca sa poată fi înscris la Poliție. Eu am înscris 2 caini la Poliție si nu mi-a dat nicio dovada ca l-am înscris! De aici trage tu concluziile...

 3. #3
  Cătălina Popovici nu este conectat Junior Member
  Data inscrierii
  Feb 2015
  Locatie
  București
  Mesaje
  10

  Predefinit

  dar unde scrie in lege ca de la 6 luni? politistul acesta este ferm convins ca rottweilerul este o "arma" si o sa imi faca zile nerge. daca nu mi-a dat pe loc amenda... mai are voie sa imi dea? maine la 8 m-a chemat sa il declar si sa imi iau amenda.

 4. #4
  Data inscrierii
  Jul 2014
  Locatie
  Bistrita
  Mesaje
  380

  Predefinit

  Scrie ca de la 6 luni necesita botniță! Nu te poate amenda, stai linistita! Inscriel doar, mergi cu carnetul de sănătate in copiii xerox si a C.I.

Bookmarks

Reguli de postare

 • Nu poti posta Subiecte noi
 • Nu poti raspunde
 • Nu poti pune atasamente
 • Nu poti edita mesaje
 •